Gå til udlejning Betingelser Kontakt os

Har du brug for et teleslynge anlæg..?

Vi har installeret teleslyngeanlæg gennem de seneste 20 år.
Vi har kompetencerne til at installere alle typer af anlæg der overholder lovgivningen.

Teleslynge er ikke bare en ledning ved væggen

Lad os stå for hele teleslyngearbejdet, lige fra projekteringsfasen til færdig indkøring. Vi simulerer alle vores anlæg ud fra avanceret software og sikrer dermed at anlægget bliver dimensioneret og lagt korrekt. I byggefasen har vi mulighed for at overvåge slyngerne, så vi får en besked, hvis der skulle komme brud på en slynge. Afslutningsvis laver vi en certificeret måling på anlægget, for at sikre at den internationale standard bliver overholdt.

Med vores markedsledende engelske leverandør Ampetronic, kan vi levere markedets mest solide teleslyngeanlæg og 5 års garanti.

Hvad er teleslynge

Teleslynge er et typisk permanent installeret system som gøre det muligt for hørehæmmede at få trådløs lyd direkte i ørerne. Det fungerer i princippet lige som med bluetooth men anvender i stedet en slynge der skaber en magnetfelt. For at kunne opfange teleslyngesignalet skal man derfor have et høreapparat med telespole.

Et teleslyngeanlæg er et uundværligt hjælpemiddel for hørehæmmede. I Danmark har op mod 900.000 danskere problemer med hørelsen.  Med et korrekt installeret teleslynge, kan de hørehæmmede pludselig høre, hvad der bliver sagt, selv i støjende omgivelser.

Hvorfor kan man ikke bare bruge bluetooth

Nogle nye høreapparater er udstyret med bluetooth eller FM modtager. Dog er bluetooth og FM ikke officielle standardarder for teleslynge og må derfor ikke installeres som permanente anlæg.

Teleslynge i kirker

Der er specielle retningslinjer for teleslynge installeret i de danske folkekirker. Her er der typisk ønsker om et mere kompliceret anlæg. Det kunne være en eller flere mikrofoner der automatisk åbner og lukker for tale og henholdsvis sang og musik.
Vi har også erfaring med teleslyngeanlæg, hvor man ønsker afgrænsede områder uden teleslynge. Dette kan være fornuftagtig i kirker med meget rytmisk musik.

Med en teleslyngeinstallation leveret af Sound-Tek, kan I være sikre på at disse retningslinier bliver overholdt. Ligeledes vil der ved teleslyngeinstallationens afslutning, blive udført en målerapport, der fungerer som garanti for et korrekt installeret teleslyngeanlæg.

  • Perimeterslynger
  • 8-talslynger
  • Endeudfasning
  • Dobbeltfase

Har du spørgsmål?

Skriv til os og vi vil vende hurtigt tilbage

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.