Gå til udlejning Betingelser Kontakt os

Certificeret installation af teleslynge

Teleslynge er ikke bare en ledning ved væggen

Lad os stå for hele teleslynge-arbejdet, lige fra projektering til færdig indkøring. Vi simulerer alle vores anlæg ud fra avanceret software og sikrer dermed, at anlægget bliver dimensioneret og lagt korrekt. I byggefasen har vi mulighed for at overvåge slyngerne, så vi får en besked, hvis der skulle komme brud på en slynge. Afslutningsvis laver vi en certificeret måling på anlægget for at sikre, at den internationale standard bliver overholdt.

Med vores markedsledende engelske leverandør Ampetronic, kan vi levere markedets mest solide teleslynge-anlæg og 5 års garanti.

Vi har installeret teleslyngeanlæg gennem de seneste 20 år.

Vi har kompetencerne til at installere alle typer af anlæg, der overholder lovgivningen.

Hvad er en teleslynge?

Teleslynge er typisk et permanent installeret system, som gør det muligt for hørehæmmede at få trådløs lyd direkte i ørerne. Det fungerer i princippet lige som med Bluetooth, men anvender i stedet en slynge, der skaber et magnetfelt. For at kunne opfange teleslynge-signalet, skal man derfor have et høreapparat med telespole.

Et teleslynge-anlæg er et uundværligt hjælpemiddel for hørehæmmede. I Danmark har op mod 900.000 danskere problemer med hørelsen.  Med en korrekt installeret teleslynge, kan de hørehæmmede høre, hvad der bliver sagt, selv i støjende omgivelser.

Hvorfor kan man ikke bare bruge Bluetooth?

Nogle nye høreapparater er udstyret med Bluetooth eller FM modtager. Dog er Bluetooth og FM ikke officielle standarder for teleslynge og må derfor ikke installeres som permanente anlæg.

Teleslynge i kirker

Der er specielle retningslinjer for teleslynge installeret i de danske folkekirker. Her er der typisk ønsker om et mere kompliceret anlæg. Det kunne være én eller flere mikrofoner, der automatisk åbner og lukker for tale og henholdsvis sang og musik.
Vi har også erfaring med teleslynge-anlæg, hvor man ønsker afgrænsede områder uden teleslynge. Dette kan være fornuftigt i kirker med megen rytmisk musik.

Med en teleslynge-installation leveret af Sound-Tek, kan I være sikre på at disse retningslinjer bliver overholdt. Ligeledes vil der ved teleslynge-installationens afslutning, blive udført en målerapport, der fungerer som garanti for et korrekt installeret teleslynge-anlæg.

  • Lyd
  • Lys
  • Teleslynge
  • Projektor
  • Fladskærm
  • Kamera
  • Streaming
  • Studie