Gå til udlejning Betingelser Kontakt os

Akustik & Regulering

Vi har gennem de seneste 20 år forbedret akustikforholdene for rigtig mange mennesker.
Kirker – Bolig – Kontor – Mødelokaler – Koncertsteder – Spisesteder – Institutioner

Hjemmet

Har du udfordringer med rungende lyd i dit køkken-alrum? Vi hjælper med at lokalisere problemet og finde frem til en løsning.

Musik

Savner du vejledning til hvordan dit øvelokale eller lydstudie kan lydreguleres, sådan at det bliver mere behageligt at synge og spille?

Erhverv

Har du brug for hjælp til at nedsætte baggrundsstøjen i dit fællesrum eller mødelokale? Vi kan hjælpe med at forbedre lydforholdene.

Oplever du dårlig akustik?

Det kan være usundt og direkte skadeligt at færdes i meget støj. Derfor finder vi meget stor motivation i at vejlede og hjælpe folk med at få kontrol over lyden i de lokaler, de bruger i det daglige. Er du generet af støj fra naborummet, rungen i dit køkken-alrum eller høj baggrunds-støj i det store fællesrum? Alle mennesker bør have muligheden for “lyden af stilhed”. Stilhed kan opnås med den rigtige akustikløsning, som både kan være flot for øjet og god for øret – Sound-Tek Aps. kan hjælpe. Vi har løst akustikproblemer i koncertsale, mødelokaler, musiklokaler, lydstudier og i private hjem. Driller akustikken hos dig, så kontakt os og lade os sammen kigge på mulighederne for at forbedre lydklimaet. Der findes mange forskellige løsninger alt efter økonomi, behov og design. Vi kombinerer disse parametre, så det passer netop dine ønsker.

Priser

Eksl. moms

YdelsePris
Akustik-konsulent pr. time990,-
Akustik-konsulent pr. time, inkl. kørsel (Aarhus-området)1.200,-
Akustikmåling inkl. dokumentation1500,-
Kørsel3 kr./km.

Har du spørgsmål?

Skriv til os og vi vil vende hurtigt tilbage

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.