Gå til udlejning Betingelser Kontakt os

Akustikregulering & akustiske målinger

Larmer og Støjer det også i dit Køkken-Alrum?
Hør her Anders uddybe
https://www.youtube.com/embed/wlIRFq9nAr0?feature=oembed&controls=1&hd=0&autoplay=1&playlist=wlIRFq9nAr0&loop=0&mute=0

Hjemmet

Har du udfordringer med rungende lyd i dit køkken-alrum? Vi hjælper med at lokalisere problemet og finde frem til en løsning.

Musik

Savner du vejledning til hvordan dit øvelokale eller lydstudie kan lydreguleres, sådan at det bliver mere behageligt at synge og spille?

Erhverv

Har du brug for hjælp til at nedsætte baggrundsstøjen i dit fællesrum eller mødelokale? Vi kan hjælpe med at forbedre lydforholdene.

Oplever du dårlig akustik?

Det kan være usundt og direkte skadeligt at færdes i meget støj. Derfor finder vi meget stor motivation i at vejlede og hjælpe folk med at få kontrol over lyden i de lokaler, de bruger i det daglige. Er du generet af støj fra naborummet, rungen i dit køkken-alrum eller høj baggrunds-støj i det store fællesrum? Alle mennesker bør have muligheden for “lyden af stilhed”. Stilhed kan opnås med den rigtige akustikregulering, som både kan være flot for øjet og god for øret – Sound-Tek kan hjælpe. Vi har løst akustikproblemer i koncertsale, mødelokaler, musiklokaler, lydstudier og i private hjem. Driller akustikken hos dig, så kontakt os og lad os sammen se på mulighederne for at forbedre lydklimaet. Der findes mange forskellige løsninger alt efter økonomi, behov og design. Vi kombinerer disse parametre, så det passer til netop dine ønsker.

Akustikregulering

Akustikken i et rum er noget af det vigtigste at være opmærksom på, når det gælder god lyd og et behageligt indeklima. Hos Sound-Tek tilbyder vi akustikregulering, måling og forbedring i både private hjem og hos virksomheder eller andre institutioner. Vi foretager alt fra simple konsulentbesøg, hvor vi lytter til problemet og kommer med konkrete råd til, hvad man selv kan gøre som f.eks. bedre indretning uden brug af særlige tekniske foranstaltninger til mere teknisk krævende målinger og større installationer af f.eks. akustikpaneler på vægge og lofter.

Hvordan måles akustik?

Akustikken i et rum måles først og fremmest ved at lytte til lyden og dens bevægelser i rummet. En mere teknisk måling kan dog foretages med et måleinstrument, som giver en mere præcis respons, der kan afkodes. Dette gøres ofte i forbindelse med større og mere komplicerede installationer.

Regler for dårlig akustik

Der er lovmæssige regler for akustikken i offentlige bygninger og virksomheder, som er med til at sikre, at akustikken lever op til et vist niveau. Disse krav er opstillet for at forbedre indeklimaet og mindske larm for at undgå et stressfuldt miljø. Reglerne gælder dog ikke i private hjem, hvorfor det tit er tilfældet, at akustikken kan være meget dårlig som følge heraf. Dette kan være til stor gene for beboerne, hvorfor vi har specialiseret os i at løse alle slags akustikproblemer både store som små.

Hvordan forbedrer man akustikken?

Der er mange måder at forbedre akustikken på. Det kommer an på det enkelte rums dimensioner, byggematerialer og interiør. Hos Sound-Tek har vi stor viden på området, hvorfor vi lynhurtigt kan lokalisere, hvad problemet er. Vi løser opgaven, hvad end der er tale om mindre løsninger, som f.eks. kan klares med ommøblering eller materialevalg, eller om det drejer sig om større og mere komplekse opgaver med væg- og loftsmonteringer.

Priser

Eksl. moms

Ydelse Pris
Akustik-konsulent pr. time 990,-
Akustik-konsulent pr. time, inkl. kørsel (Aarhus-området) 1.200,-
Akustikmåling inkl. dokumentation 1500,-
Kørsel 4 kr./km.

Har du spørgsmål?

Skriv til os og vi vil vende hurtigt tilbage

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.