Gå til udlejning Betingelser Kontakt os

Audiovisuelle installationer

Erfaren lyd- og AV-virksomhed med mere end 20 års erfaring.

Lyd-installation

Kvalitet og brugervenlighed er i højsædet når du vælger vores lydløsninger. Vi indretter og dimensionerer lydanlægget til dit specifikke behov og sørger for, at teknikken ikke tager unødigt fokus – om det er til auditoriet, til sportshallen eller til kirkesalen.

Med mange års erfaring, og i samarbejde med vores store netværk af leverandører, tilbyder vi vejledning og produkter der passer perfekt til den enkelte installation.

Lys-installation

Sæt spot på det visuelle udtryk med en æstetisk lys-løsning. Varm hyggebelysning til en café, praktisk scenelys til et konferencelokale eller komplekse lysopsætninger og farverige moving heads til en natklub. Vi indretter dit lokale med den nyeste teknologi og laver brugerflader, hvor alle kan være med – selv på de avancerede installationer. Fra det hverdagsfunktionelle til det ekstraordinære.

Skærm-installation

Skræddersyede skærminstallationer kræver nøje overvejelser for at opnå den optimale og skarpe billedkvalitet. Højde, placering og kabelføring er alle detaljer, som sikrer et strømlinet og effektivt setup.

Storskærme, digitale salmenummertavler eller optimal online mødelokaleopsætning. Vi tilbyder kompetent vejledning, et grundigt blik for helheden og en løsning, som alle kan bruge.

Fra spillesteder til mødelokaler

Vi leverer tekniske kvalitetsløsninger i mange forskellige formater. Fra toptunet udstyr og lækker koncertlyd på spillesteder til AV løsninger i mødelokaler og auditorier.

Interaktive fladskærme, trådløs billede, lysstærke projektorer til optimalt flow – et mødelokale skal være brugervenligt og tingene skal fungere første gang. Få hjælp til at sammensætte den bedste løsning til jeres specifikke tekniske behov.

Streaming

Streaming af gudstjenesten er en god måde at komme helt hjem i stuen til sin menighed på.

Vores robotkameraer kan forudindstilles til forskellige positioner som f.eks. kan aktiveres med medfølgende fjernbetjening, hvilket giver mulighed for at lave en flot billedstreaming med mange spændende kompositioner og et super skarpt billede.

Serviceaftale

Vi udfører service på stort set alt lyd-, lys- og AV-udstyr. Opret en fast serviceaftale på både nyt og eksisterende udstyr og undgå bekymringer – virker det hele mon nu også som det skal?

En serviceaftale er en investering i tryghed og tager udgangspunkt i et årligt serviceeftersyn. Derudover kommer du altid først i telefonkøen og vi kommer også gerne forbi, hvis vi er i nærheden. Vi er altid kun et opkald væk!

Her arbejder vi:

Totale AV løsninger

I vores installationsafdeling kan vi tilbyde stort set alle former for AV installationer. Vi er totalleverandør til dit mødelokale, kirker, auditorium, cafe osv.

Når vi sidder med til bords kan du trygt overlade ansvaret til os, og vi finder i fælleskab den bedste løsning for netop dit projekt. Vi kender til alle faserne i et byggeri og kan dermed også sikre at der bliver taget højde for alle de vigtige faser i et bygger.

Ligeledes lægger vi stor vægt på at dialogen bliver letforståelig og vi er ikke bange for at bruge ekstra tid på f.eks. at forklare mange af de tekniske begreber vi arbejder med.

Så søger du en seriøs partner til dit næste projekt, så ring nu, og lad os tage en snak om mulighederne. Det koster ikke noget.

Tekniske totalløsninger fra Sound-Tek

Vi leverer tekniske totalløsninger inden for et utal af områder. Herunder ses nogle af områderne vi arbejder på:

 • Koncert & spillesteder
 • Kirker & mødelokaler
 • Sportshaller & fitnesssale
 • Butikker
 • Cafeer & restauranter
 • Akustforbedringer
 • Teleslyngeanlæg
 • Biografer
 • Musiklokaler
 • Auditorier

AV-Installation

Hos Sound-Tek tilbyder vi en bred vifte af AV-installationer. Vi har et væld af kompetencer og erfaringer med tekniske installationer i forskellige sammenhænge. Vi kender til de mange udfordringer, der kan være forbundet med lydsystemer og tekniske forhold, hvorfor vi også har styr på, hvilke muligheder der er, når den rette løsning skal findes. Sound-Tek er skabt af og for god lyd, og vi har bl.a. erfaring fra musikbranchen og diverse studiemiljøer. Vi er eksperter på alle former for lydinstallationer, og du kan derfor trygt kontakte os, hvis du ønsker en bedre lyd hos dig eller din virksomhed.

Få en god og vedvarende løsning

Sound-Tek foretager AV-installationer til både private og erhverv, og vi tilbyder i den forbindelse en bred pallette af lydtekniske løsninger. Har du f.eks. en transportabel løsning, som skal sættes op på ny hver gang, kan vi hjælpe med en mere fast og vedvarende installation. Det gælder både i forhold til mere avancerede totalløsninger samt mere simple installationer i private hjem el.lign.… Vi har den tekniske knowhow, så der ikke opstår uhensigtsmæssige problemer eller gener. Vi har derudover også stort fokus på brugervenlighed, hvorfor vi tilpasser de tekniske installationer på en sådan måde, at du som bruger nemt, kan tilgå dem.

Skræddersyet installation

Hos Sound-Tek tilbyder vi specialdesignede og skræddersyede AV-installationer, der opfylder netop det behov, som du har. Der er ingen standardløsninger, vi tager altid udgangspunkt i den enkelte kundes individuelle ønsker og behov. Dette kan f.eks. dreje sig om den specifikke akustik i rummet, som vi med vores tekniske færdigheder tilpasser os efter. På den måde er du til hver en tid sikker på, at du får den helt rette løsning til den bedst mulige pris. For os i Sound-Tek hører kvalitet og kundetilfredshed sammen, det gælder både i forhold til vores produkter, installationer og ikke mindst brugervenligheden.

Har du spørgsmål?

Skriv til os og vi vil vende hurtigt tilbage

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.