Gå til udlejning Betingelser Kontakt os

AV installation & totale AV løsninger

Lyd – AV – Teleslynge – Lys – Billede – Streaming

Er du på udkig efter nyt AV udstyr, så kig nærmere på vores sider om installationer.
Vi har lavet tekniske installationer i 20 år og kan sikkert også finde en løsning til dig.

Lydinstallation

Lyd er en vigtig faktor i vores måde at kommunikere på. Derfor er det også væsentligt at den lyd vi kommunikerer med er af høj kvalitet.

Lydinstallation

LIVE streaming

Har du behov for at streame Gudstjenesten, kan vi levere en fast installation, eller du kan leje udstyret for en måned af gangen. Vi hjælper jer godt i gang.

Streaming

Teleslynge

Vi har installeret teleslyngeanlæg gennem de seneste 20 år.
Vi har kompetencerne til at installere alle typer af anlæg der overholder lovgivningen.

Teleslynge

Velkommen til Sound-Tek

Sound-Tek er en erfaren lyd og AV virksomhed med mere end 20 år på bagen. Vi er en mindre virksomhed, hvor kvalitet og troværdighed er et vigtigt udgangspunkt. Med dette ønsker vi at opnå en nærværende kontakt og dialog med vores kunder. Vores kompetencer er dybt forankret i den danske lyd og AV branche og vi har leveret udstyr og kompetencer i hele Danmark, fra Skagen til Christiansø.

Når vi sidder med til bords, kan du trygt overlade ansvaret til os, og vi finder i fællesskab den bedste løsning for dit projekt. Vi kender alle faserne i et byggeri eller et event og kan dermed sikre at der bliver taget højde for alle de vigtige faser og opgaver. Med dette ser vi altid frem til et spændende og godt samarbejde!

Indehaver Anders Engmark Fortunato

Totale AV løsninger

I vores installationsafdeling kan vi tilbyde stort set alle former for AV installationer. Vi er totalleverandør til dit mødelokale, kirker, auditorium, cafe osv.

Når vi sidder med til bords kan du trygt overlade ansvaret til os, og vi finder i fælleskab den bedste løsning for netop dit projekt. Vi kender til alle faserne i et byggeri og kan dermed også sikre at der bliver taget højde for alle de vigtige faser i et bygger.

Ligeledes lægger vi stor vægt på at dialogen bliver letforståelig og vi er ikke bange for at bruge ekstra tid på f.eks. at forklare mange af de tekniske begreber vi arbejder med.

Så søger du en seriøs partner til dit næste projekt, så ring nu, og lad os tage en snak om mulighederne. Det koster ikke noget.

Tekniske totalløsninger fra Sound-Tek

Vi leverer tekniske totalløsninger inden for et utal af områder. Herunder ses nogle af områderne vi arbejder på:

 • Koncert & spillesteder
 • Kirker & mødelokaler
 • Sportshaller & fitnesssale
 • Butikker
 • Cafeer & restauranter
 • Akustforbedringer
 • Teleslyngeanlæg
 • Biografer
 • Musiklokaler
 • Auditorier

AV-Installation

Hos Sound-Tek tilbyder vi en bred vifte af AV-installationer. Vi har et væld af kompetencer og erfaringer med tekniske installationer i forskellige sammenhænge. Vi kender til de mange udfordringer, der kan være forbundet med lydsystemer og tekniske forhold, hvorfor vi også har styr på, hvilke muligheder der er, når den rette løsning skal findes. Sound-Tek er skabt af og for god lyd, og vi har bl.a. erfaring fra musikbranchen og diverse studiemiljøer. Vi er eksperter på alle former for lydinstallationer, og du kan derfor trygt kontakte os, hvis du ønsker en bedre lyd hos dig eller din virksomhed.

Få en god og vedvarende løsning

Sound-Tek foretager AV-installationer til både private og erhverv, og vi tilbyder i den forbindelse en bred pallette af lydtekniske løsninger. Har du f.eks. en transportabel løsning, som skal sættes op på ny hver gang, kan vi hjælpe med en mere fast og vedvarende installation. Det gælder både i forhold til mere avancerede totalløsninger samt mere simple installationer i private hjem el.lign.… Vi har den tekniske knowhow, så der ikke opstår uhensigtsmæssige problemer eller gener. Vi har derudover også stort fokus på brugervenlighed, hvorfor vi tilpasser de tekniske installationer på en sådan måde, at du som bruger nemt, kan tilgå dem.

Skræddersyet installation

Hos Sound-Tek tilbyder vi specialdesignede og skræddersyede AV-installationer, der opfylder netop det behov, som du har. Der er ingen standardløsninger, vi tager altid udgangspunkt i den enkelte kundes individuelle ønsker og behov. Dette kan f.eks. dreje sig om den specifikke akustik i rummet, som vi med vores tekniske færdigheder tilpasser os efter. På den måde er du til hver en tid sikker på, at du får den helt rette løsning til den bedst mulige pris. For os i Sound-Tek hører kvalitet og kundetilfredshed sammen, det gælder både i forhold til vores produkter, installationer og ikke mindst brugervenligheden.

Har du spørgsmål?

Skriv til os og vi vil vende hurtigt tilbage

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.