Gå til udlejning Betingelser Kontakt os

Lyd – AV – Teleslynge – Lys – Billede

Er du på udkig efter nyt AV udstyr, så kig nærmere på vores sider om installationer.
Vi har lavet tekniske installationer i 20 år og kan sikkert også finde en løsning til dig.

Lydinstallation

Lyd er en vigtig faktor i vores måde at kommunikere på. Derfor er det også væsentligt at den lyd vi kommunikerer med er af høj kvalitet.

Lydinstallation

LIVE streaming

Har du behov for at streame Gudstjenesten, kan vi levere en fast installation, eller du kan leje udstyret for en måned af gangen. Vi hjælper jer godt i gang.

Streaming

Teleslynge

Vi har installeret teleslyngeanlæg gennem de seneste 20 år.
Vi har kompetencerne til at installere alle typer af anlæg der overholder lovgivningen.

Teleslynge

Velkommen til Sound-Tek

Sound-Tek er en erfaren lyd og AV virksomhed med mere end 20 år på bagen. Vi er en mindre virksomhed, hvor kvalitet og troværdighed er et vigtigt udgangspunkt. Med dette ønsker vi at opnå en nærværende kontakt og dialog med vores kunder. Vores kompetencer er dybt forankret i den danske lyd og AV branche og vi har leveret udstyr og kompetencer i hele Danmark, fra Skagen til Christiansø.

Når vi sidder med til bords, kan du trygt overlade ansvaret til os, og vi finder i fællesskab den bedste løsning for dit projekt. Vi kender alle faserne i et byggeri eller et event og kan dermed sikre at der bliver taget højde for alle de vigtige faser og opgaver. Med dette ser vi altid frem til et spændende og godt samarbejde!

Indehaver Anders Engmark Fortunato

Audio Visuelle Totalløsninger

I vores installationsafdeling kan vi tilbyde stort set alle former for audio-visuelle installationer. Vi er totalleverandør til dit møde-lokale, kirkerum, auditorium, cafe osv.

Når vi sidder med til bords kan du trygt overlade ansvaret til os, og vi finder i fælleskab den bedste løsning for netop dit projekt. Vi kender til alle faserne i et byggeri og kan dermed også sikre at der bliver taget højde for alle de vigtige faser i et bygger.

Ligeledes lægger vi stor vægt på at dialogen bliver letforståelig og vi er ikke bange for at bruge ekstra tid på f.eks. at forklare mange af de tekniske begreber vi arbejder med.

Så søger du en seriøs partner til dit næste projekt, så ring nu, og lad os tage en snak om mulighederne. Det koster ikke noget.

Tekniske totalløsninger fra Sound-Tek

Vi leverer tekniske totalløsninger inden for et utal af områder. Herunder ses nogle af områderne vi arbejder på:

 • Koncert & spillesteder
 • Kirker & mødelokaler
 • Sportshaller & fitnesssale
 • Butikker
 • Cafeer & restauranter
 • Akustforbedringer
 • Teleslyngeanlæg
 • Biografer
 • Musiklokaler
 • Auditorier

Har du spørgsmål?

Skriv til os og vi vil vende hurtigt tilbage

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.