Gå til udlejning Betingelser Kontakt os

Installation af video & lyd i kirker

Når vi siger at vi er eksperter i kirker, så mener vi det.
Vi har installeret lyd og AV i mere end 100 kirker.

 

Se kirke-referencer
Hør Anders fortælle om Sound-Tek’s Kompetencer og Passion
https://www.youtube.com/embed/ZeS5Gch8cb4?feature=oembed&controls=1&hd=0&autoplay=1&playlist=ZeS5Gch8cb4&loop=0&mute=0
Hør Kristian fra Betlehemskirken på Nørrebro i København fortælle om kirkens nye komplette anlæg og samarbejdet med Sound-Tek fra projektets start til slut.
https://www.youtube.com/embed/6hagkI_nVnE?feature=oembed&controls=1&hd=0&autoplay=1&playlist=6hagkI_nVnE&loop=0&mute=0
Hør Peder fra Lystrup kirke ved Aarhus fortælle om kirkens nye tale-anlæg og samarbejdet med Sound-Tek fra projektets start til slut.
https://www.youtube.com/embed/reDulYWxtQo?feature=oembed&controls=1&hd=0&autoplay=1&playlist=reDulYWxtQo&loop=0&mute=0

Kirkelyd

Lyden i en kirke er ekstremt vigtig, da et højttydende og velfungerende lydanlæg er afgørende for, om en eventuel gudstjeneste eller kirkelig handling fungerer optimalt. Hos Sound-Tek er vi specialister i installation af lyd i kirker. Vi tilbyder installation, regulering og optimering af et væld af forskellige lydinstallationer med særligt fokus på kirkens rum.

Lyd i kirker kan være en kompliceret affære, på grund de lange efterklangstider, der ofte er. Effektiv akustikregulering er som regel ikke en mulighed, da det nemt skæmmer arkitekturen. Omvendt vil man også gerne beholde noget af efterklangen til orgel og salmesang. Det er altså et kompromis mellem flere forskellige aspekter.

Ikke bare et taleanlæg

I mange menigheder er der et ønske om at kunne spille rytmisk musik i kirkerummet i forbindelse med gudstjenesterne. Nogle kirker har et mobilt sanganlæg, som de bruger til dette. Her støder man dog ind i problemer, da sådan et anlæg sjældent er lavet til at spille i et kompliceret rum som kirkerummet. Det kan man løse ved at vælge et rigtigt dimensioneret lydanlæg, som både kan håndtere tale og musik. Dermed får man bedre kontrol over musikken og samtidig slipper man for at stille et ekstra lydanlæg op.

Levende billeder i kirken

Der kan også laves integrerede løsninger med både billede og lyd. Det være sig enten som storskærme til lovsangstekster, digitale salmenummer-tavler eller direkte video-streaming til andre kirkelokaler.  Det kunne også være et ønske om at få gudstjenesterne automatisk optaget på video. Vi har mange gode ideer til, hvordan jeres tekniske løsninger kan blive endnu bedre og samtidig endnu mere simple at anvende.

Multimediebord og lydsystem

Vi har specialudviklet erfaring med at installere og kreere særligt designede multimedieborde samt dertilhørende lydsystemer til kirker. Bordene er skabt med stor respekt for den enkelte kirkes æstetik og akustik, hvorfor de specialdesignes og integreres som en naturlig del af det kirkelige rum. Vores teknisk velfungerende løsninger, som har forbedret lyden markant samt givet utroligt mange lydmæssige muligheder, er et godt eksempel på den dobbeltløsning, som vi tilbyder. Dobbeltheden ligger i, at vi klarer det tekniske, men gemmer det væk og gør det både nemt og simpelt for brugeren.

Højtalere i højeste kvalitet

Vores højtalere er af højeste kvalitet, da den gode og talevenlige lyd er meget vigtig for os. Vi officielle Sennheiser partnere og vælger altid det udstyr, der passer bedst til det enkelte projekt. Hos Sound-Tek er vi stolte af at sælge og installere disse produkter, da vi på den måde er med til at forbedre lyden i kirker over hele landet. Taleforståeligheden i rum med efterklang forbedres markant med de rigtige højtalere, og lyden gøres tæt og nærværende. Vi skalerer lydsystemer i forskellige størrelser efter behov, så hvad end der er brug for en simpel og god løsning, eller der er tale om en mere kompleks opgave, så kan vi løse problemet.

Kirkevenlige kompetencer

Vi er selv kirkefolk og ved derfor af egen erfaring, at lyden er et vigtigt element i det kirkelige arbejde. Sound-Tek har stor fokus på brugervenlighed og tilpasning til den enkelte kirkes behov. Vi udfører særlige lydjusteringer og finjusterer lyden til kirkens egne præster, så vi er sikre på, at alle uhensigtsmæssige frekvenser fjernes. Vi adskiller os fra mange af vores konkurrenter, da vi har nogle ekstraordinære kompetencer, som bunder i dem, vi er som personer. Sound-Tek er opbygget af musikere, koncertlydfolk, studelydfolk, lydteknikere og ikke mindst kirkemennesker, der kender folkekirken indefra.

Teleslyngeanlæg

Sound-Tek tilbyder certificeret installation, service og tilpasning af teleslyngeanlæg. Det er essentielt, at alle i kirken modtager god og talevenlig lyd. Med et teleslyngeanlæg er også hørehæmmede med høreapparater sikret en kvalitativ parallel lyd med højtaleren. Alle vores teleslyngeanlæg overholder gældende standard DS/EN 60118-4.

  • HØJTALERE
  • PROJEKTOR
  • TELESLYNGE
  • KAMERA

Har du spørgsmål?

Skriv til os og vi vil vende hurtigt tilbage

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.