Gå til udlejning Betingelser Kontakt os

Installation af video & lyd i kirker

Når vi siger at vi er eksperter i kirker, så mener vi det.
Vi har installeret lyd og AV i mere end 100 kirker.

 

Se kirke-referencer
Hør Kristian fra Betlehemskirken på Nørrebro i København fortælle om kirkens nye komplette anlæg og samarbejdet med Sound-Tek fra projektets start til slut.
https://www.youtube.com/embed/6hagkI_nVnE?feature=oembed&controls=1&hd=0&autoplay=1&playlist=6hagkI_nVnE&loop=0&mute=0
Hør Peder fra Lystrup kirke ved Aarhus fortælle om kirkens nye tale-anlæg og samarbejdet med Sound-Tek fra projektets start til slut.
https://www.youtube.com/embed/NZQzXDbhyNc?feature=oembed&controls=1&hd=0&autoplay=1&playlist=NZQzXDbhyNc&loop=0&mute=0

Lyd i kirken

Lyd i kirker kan være en kompliceret affære, på grund de lange efterklangstider, der ofte er. Effektiv akustikregulering er som regel ikke en mulighed, da det nemt skæmmer arkitekturen. Omvendt vil man også gerne beholde noget af efterklangen til orgel og salmesang. Det er altså et kompromis mellem flere forskellige aspekter.

Ikke bare et taleanlæg

I mange menigheder er der et ønske om at kunne spille rytmisk musik i kirkerummet i forbindelse med gudstjenesterne. Nogle kirker har et mobilt sanganlæg, som de bruger til dette. Her støder man dog ind i problemer, da sådan et anlæg sjældent er lavet til at spille i et kompliceret rum som kirkerummet. Det kan man løse ved at vælge et rigtigt dimensioneret lydanlæg, som både kan håndtere tale og musik. Dermed får man bedre kontrol over musikken og samtidig slipper man for at stille et ekstra lydanlæg op.

Levende billeder i kirken

Der kan også laves integrerede løsninger med både billede og lyd. Det være sig enten som storskærme til lovsangstekster, digitale salmenummer-tavler eller direkte video-streaming til andre kirkelokaler.  Det kunne også være et ønske om at få gudstjenesterne automatisk optaget på video. Vi har mange gode ideer til, hvordan jeres tekniske løsninger kan blive endnu bedre og samtidig endnu mere simple at anvende.

  • HØJTALERE
  • PROJEKTOR
  • TELESLYNGE
  • KAMERA

Har du spørgsmål?

Skriv til os og vi vil vende hurtigt tilbage

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.