Gå til installation Betingelser Kontakt os

Totalløsninger til dit event

Sound-Tek har erfaring med alt lige fra kommercielle festivaller, tv-produktioner til konferencer, koncerter og andre events.
Sammen løser vi dit behov og tilpasser det enkelte arrangement.

 

Fortæl os om dine ønsker

Udlejning

Lej Lyd, Lys, Scene eller lign., til dit Band, et Husorkester eller en Koncert. Sound-Tek har kvalitetsudstyr i udlejning til dit næste projekt. Ring for at høre nærmere.

Lyd

Event

Har du et Event, f.eks. en Konference, hvor du skal have Udstyr, Sparring ift. indhold og en Tekniker? Sound-Tek har mange års erfaring indenfor afvikling af et Event.

Events

Festanlæg

Se alle vores Festanlægspakker. Pakkerne indholder Lyd, Lys, Sanganlæg, Hjemme-biograf, Projektor, Lærred etc. Du får god vejledning i hvordan udstyret fungerer.

Festanlæg

Totalløsninger

Hos Sound-Tek har vi stor erfaring. Vi har arbejdet med alt lige fra kommercielle festivaller, tv-produktioner, konferencer, koncerter og meget mere. Ring og tag en snak med os, om hvilke muligheder der er for netop dit arrangement. Det koster ikke noget.

Gør det selv eller lad os klare det hele

Er du i tvivl om du evt. selv kan løfte opgaven, så ring til os og lad os tage en snak om det. Har du ingen forstand på teknik, så overlad det trygt til os. Med os bag roret leverer vi en komplet teknisk løsning. Vi står for planlægning, transport, mandskab, opstilling, afvikling – kort sagt det hele.

Har du spørgsmål?

Skriv til os og vi vil vende hurtigt tilbage

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.