Gå til installation Betingelser Kontakt os

Totalløsninger fra Sound-Tek

Hos Sound-Tek har vi stor erfaring med udlejningsudstyr. Vi har arbejdet med alt lige fra kommercielle festivaller, tv-produktioner, konferencer, koncerter og andre events.
Har du brug for hele pakken sørger vi for et fantastisk slutprodukt.

Udlejning

Lej Lyd, Lys, Scene eller lign., til dit Band, et Husorkester eller en Koncert. Sound-Tek har kvalitetsudstyr i udlejning til dit næste projekt. Ring for at høre nærmere.

Lyd

Event

Har du et Event, f.eks. en Konference, hvor du skal have Udstyr, Sparring ift. indhold og en Tekniker? Sound-Tek har mange års erfaring indenfor afvikling af et Event.

Totalløsninger

Festanlæg

Se alle vores Festanlægspakker. Pakkerne indholder Lyd, Lys, Sanganlæg, Hjemme-biograf, Projektor, Lærred etc. Du får god vejledning i hvordan udstyret fungerer.

Festanlæg

Totalløsninger

Hos Sound-Tek har vi stor erfaring. Vi har arbejdet med alt lige fra kommercielle festivaller, tv-produktioner, konferencer, koncerter og meget mere. Ring og tag en snak med os, om hvilke muligheder der er for netop dit arrangement. Det koster ikke noget.

Gør det selv eller lad os klare det hele

Er du i tvivl om du evt. selv kan løfte opgaven, så ring til os og lad os tage en snak om det. Har du ingen forstand på teknik, så overlad det trygt til os. Med os bag roret leverer vi en komplet teknisk løsning. Vi står for planlægning, transport, mandskab, opstilling, afvikling – kort sagt det hele.

Har du spørgsmål?

Skriv til os og vi vil vende hurtigt tilbage

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.