Gå til installation Betingelser Kontakt os

Mobil teleslynge

God lyd, selv til dem med dårlige hørelse

Lej et Teleslyngeanlæg

Med et teleslyngeanlæg bliver det muligt for hørehæmmede at høre på lige vilkår som normalt hørende. Vi har flere forskellige typer af mobile teleslyngesystemer, som kan dække områder fra det lille mødelokale, til f.eks. store sportshaller.

Vi kan også levere såkaldte interferensfrie teleslyngesystemer, hvis der f.eks. er brug for flere systemer tæt på hindanden.

Hvad er en teleslynge

Teleslynge er et system der gør det muligt for hørehæmmede at høre på lige vilkår med almindeligt hørende. De fleste høreapparater er udstyret med en såkaldt “T” funktion (Telespole) som gør dem i stand til at opfange et teleslyngesignal.

Et teleslyngesignal er et lydsignal som genereres af et magnetfelt. Dette magnetfelt opstår ved hjælp af en slynge, også kaldet loop’en. Loop’en er som oftest en lednng der er trukket rund ved væggen i et givent rum. Når man befinder sig inden for loop’en kan høreapparatet opfange teleslyngesignalet og den hørehæmmede kan få serveret et helt klart lydsignal direkte ind i ørerne, ligegyldigt om der er støj eller f.eks. dårlig akustik i rummet.

Har du spørgsmål?

Skriv til os og vi vil vende hurtigt tilbage

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.