Gå til udlejning Betingelser Kontakt os

Installation af Teleslynge

Vi har installeret teleslyngeanlæg gennem de seneste 20 år.
Vi har kompetencerne til at installere alle typer af anlæg, der overholder lovgivningen.

Teleslynge er ikke bare en ledning ved væggen

Lad os stå for hele teleslynge-arbejdet, lige fra projektering til færdig indkøring. Vi simulerer alle vores anlæg ud fra avanceret software og sikrer dermed, at anlægget bliver dimensioneret og lagt korrekt. I byggefasen har vi mulighed for at overvåge slyngerne, så vi får en besked, hvis der skulle komme brud på en slynge. Afslutningsvis laver vi en certificeret måling på anlægget for at sikre, at den internationale standard bliver overholdt.

Med vores markedsledende engelske leverandør Ampetronic, kan vi levere markedets mest solide teleslynge-anlæg og 5 års garanti.

Hvad er en teleslynge?

Teleslynge er typisk et permanent installeret system, som gør det muligt for hørehæmmede at få trådløs lyd direkte i ørerne. Det fungerer i princippet lige som med Bluetooth, men anvender i stedet en slynge, der skaber et magnetfelt. For at kunne opfange teleslynge-signalet, skal man derfor have et høreapparat med telespole.

Et teleslynge-anlæg er et uundværligt hjælpemiddel for hørehæmmede. I Danmark har op mod 900.000 danskere problemer med hørelsen.  Med en korrekt installeret teleslynge, kan de hørehæmmede høre, hvad der bliver sagt, selv i støjende omgivelser.

Hvorfor kan man ikke bare bruge Bluetooth?

Nogle nye høreapparater er udstyret med Bluetooth eller FM modtager. Dog er Bluetooth og FM ikke officielle standarder for teleslynge og må derfor ikke installeres som permanente anlæg.

Teleslynge i kirker

Der er specielle retningslinjer for teleslynge installeret i de danske folkekirker. Her er der typisk ønsker om et mere kompliceret anlæg. Det kunne være én eller flere mikrofoner, der automatisk åbner og lukker for tale og henholdsvis sang og musik.
Vi har også erfaring med teleslynge-anlæg, hvor man ønsker afgrænsede områder uden teleslynge. Dette kan være fornuftigt i kirker med megen rytmisk musik.

Med en teleslynge-installation leveret af Sound-Tek, kan I være sikre på at disse retningslinjer bliver overholdt. Ligeledes vil der ved teleslynge-installationens afslutning, blive udført en målerapport, der fungerer som garanti for et korrekt installeret teleslynge-anlæg.

{
“@context”: “https://schema.org”,
“@type”: “FAQPage”,
“mainEntity”: {
“@type”: “Question”,
“name”: “Hvad er en teleslynge?”,
“acceptedAnswer”: {
“@type”: “Answer”,
“text”: “Teleslynge er typisk et permanent installeret system, som gør det muligt for hørehæmmede at få trådløs lyd direkte i ørerne. Det fungerer i princippet lige som med Bluetooth, men anvender i stedet en slynge, der skaber et magnetfelt. For at kunne opfange teleslynge-signalet, skal man derfor have et høreapparat med telespole.”
}
}
}

  • Perimeterslynger
  • 8-talsslynger
  • Endeudfasning
  • Dobbeltfase

Har du spørgsmål?

Skriv til os og vi vil vende hurtigt tilbage

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Lovpligtigt med teleslynge

Ifølge bygningsreglementet er det lovpligtigt at have installeret et teleslyngeanlæg i forsamlingslokaler, hvor der samles flere personer til foredrag el.lign., da der skal være lige høremuligheder for alle, hvad end du er hørehæmmet eller ej. Hos Sound-Tek tilbyder vi både rådgivning og installation af teleslyngeanlæg, så alt lever op til de lovmæssige krav samtidig med, at opgaven løses på den bedst mulige måde ift. lyd, funktionalitet og det visuelle udtryk. Vi tilbyder løbende service, som f.eks. kan ske gennem en serviceaftale, så udstyret leverer et vedvarende og tilfredsstillende resultat i mange år. Vi har igennem en lang årrække udviklet stor ekspertise på området, hvorfor vi leverer teleslyngeanlæg til mange forskellige kunder såsom kirker, forsamlingslokaler, offentlige bygninger, entreprenører, projektering, sportshaller og andre private aktører.

Er du el-entreprenør og mangler en teleslynge?

Sound-Tek er eksperter på alle former for teleslyngeanlæg, og vi oplever en stigende efterspørgsel fra især el-entrepenører og det private erhvervsliv. Vi har både en teoretisk og en praktisk tilgang til udvikling og installation af teleslyngeanlæg og har i den forbindelse mangeårig erfaring med at fungere som enten underleverandør til el-entrepenører eller som en del af projektet. Ved hjælp af avanceret og veludviklet beregningssoftware kan vi løse opgaver, som mange elektrikere og el-entrepenører har brug for hjælp til. Vi bruger primært det engelske Ampetronic, både deres teleslyngeforstærkere og deres softwareprodukter, hvilket er det markedsledende teleslyngefirma i verden. Vi er uddannede af dem og er derfor eksperter indenfor teleslyngeanlæg, dokumentation, tegninger og beregninger, så du altid er i trygge hænder. Vores certificerede tekniske systemer er af højeste kvalitet.

Kontakt os og hør nærmere

Har du spørgsmål, ønsker eller andet er du til hver en tid velkommen til at kontakte os. Hos Sound-Tek er den gode kundekontakt en stor del af oplevelsen, og vi er derfor altid behjælpelige med faglig rådgivning og vejledning. Udfyld blot nedenstående kontaktformular, så vender vi tilbage til dig.

Har du spørgsmål?

Skriv til os og vi vil vende hurtigt tilbage

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.