Lej et Teleslyngeanlæg

Med et teleslyngeanlæg bliver det muligt for hørehæmmede at høre på lige vilkår som normalt hørende. Vi har flere forskellige typer af mobile teleslyngesystemer, som kan dække områder fra det lille mødelokale, til f.eks. store sportshaller. 

Vi kan også levere såkaldte interferensfrie teleslyngesystemer, hvis der f.eks. er brug for flere systemer tæt på hindanden.

Søger du teleslynge til fast installation, så klik her.

Mobil Teleslynge

Produkt Beskrivelse Pris 1 Dag Pris 1 Uge
_______________________ ________________________________________ ____________ ____________
Mobil Teleslynge Sæt 1 sender, 3 modtagere, inkl. alt 600,- 1.800,-
Mobil Teleslynge Ekstra modtager pr/stk. 130,- 390,-
Mobil Teleslynge Racksender for stationær løsn. 400,- 1.200,-
Mobil Teleslynge Op til ca. 500m2 Loop 600,- 1.800,-
_______________________ ________________________________________ ____________ ____________

Mobil Teleslynge

Teleslynge til dit arrangement

Spørgsmål..?

Har du spørgsmål til priser eller til hvad vi kan tilbyde. Så ring eller skriv endelig. Vi vil meget gerne snakke med dig.

Hvad er Teleslynge

Teleslynge er et system der gør det muligt for hørehæmmede at høre på lige vilkår med almindeligt hørende. De fleste høreapparater er udstyret med en såkaldt "T" funktion (Telespole) som gør dem i stand til at opfange et teleslyngesignal. 

Et teleslyngesignal er et lydsignal som genereres af et magnetfelt. Dette magnetfelt opstår ved hjælp af en slynge, også kaldet loop'en. Loop'en er som oftest en lednng der er trukket rund ved væggen i et givent rum. Når man befinder sig inden for loop'en kan høreapparatet opfange teleslyngesignalet og den hørehæmmede kan få serveret et helt klart lydsignal direkte ind i ørerne, ligegyldigt om der er støj eller f.eks. dårlig akustik i rummet.