Christianskirken Aarhus

Et anlæg med vægt på Tale & Koncerter

Sound-Tek har i Christanskirken  Aarhus instaleret et større lydanlæg i kirkerummet. Det gamle taleanlæg var blevet utilstrækkeligt og til de populære rytmiske gudstjenester stillede man hver gang et flytbart lydanlæg op. Det flytbare lydanlæg var ellers af ret høj kvalitet med produkter fra b.la. d&b og Midas. Alligevel ønskede kirkens betjening og lydteknikere en permanent løsning som kunne løse både talelyden samt lyden til de rytmiske gudstjenester og koncerter. 

Sound-Tek blev udvalgt til at løse opgaven netop pga. kombinationen af erfaring fra kirkekoncerter og tekniske solide lydinstallationer.

Avanceret teknik men super brugerveligt

Systemet er bygget op omkring et såkaldt SoundWeb system som gjorde det muligt at programmere et yderst brugervenligt system præcis efter de ønsker som kirkebtjeningen havde. Til de almindelige gudstjenester kan kirkebetjeningen styre lyden fra et yderst simpelt vægpanel som er placeret 3 steder i kirkerummet. Herfra kan der styres simple lydkilder som trådløse mikrofoner, PC, el-piano m.m

Til større arrangementer hvor det simple system ikke er tilstrækkeligt kan den store mixerpult tages i brug. Mixeren er indbygget i et flot specialdesignet egetræsbord med hæve/sænke funktion, så den fremstår diskret med kirkens øvrige møblement. Flere steder foran i kirken er der monteret tilslutningsboxe for mikrofoner og instrumenter. I alt kan systemet håndtere op 48 kanaler.

Højtalere er monteret nedhængt fra loft for at opnå den rette lyddækning i rummet. Ligeledes er der mulighed for at tilsluttet en subhøjtaler for at få fuld dynamikområde.

Teknik

Anlægget er bygget op  af kvalitets produkter der er nøje udvalgt til projektet.

  • Højtalere Front KV2 EX26
  • Højtaler Sub EX2.2
  • Controller BSS BLU-100
  • Vægpaneler BSS BLU-8
  • Mixer A&H iLive T112
  • Stagebox A&H IDR 48 ch.
  • Monitors HKPRO10

Interesseret..?

Har du konkrete spørgsmål til denne installation eller drømmer du om en lignende installation, så er du meget velkommen til at ringe eller skrive til os.